ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (2009)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 3ο Καρναβαλοτάξιδο που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου 2009, το «Πλήρωμα 94», στο Μεσολόγγι. Η πατρινή καρναβαλική συντροφιά ταξίδεψε στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, προσκεκλημένη των διοργανωτών του Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού (του Συλλόγου Νέων Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας – ΣΥ.ΝΕ.Μ.Α.) και διοργάνωσε ένα 24ωρο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για τις καρναβαλικές ομάδες της πόλης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου, με μια διασκεδαστική δοκιμασία στην κεντρική πλατεία και ακολούθησαν κοντρόλ στην πόλη, μετάδοση ραδιοφωνικών θεμάτων (από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου – 92 FM), φάση πλατείας, πυτζάμα πάρτυ με ζητούμενα και δρώμενα, μεταμεσονύχτια θέματα και τέλος, την Κυριακή, μία επιπλέον δέσμη ραδιοφωνικών θεμάτων και μεσημεριανά κοντρόλ. Οι συμμετέχουσες ομάδες παρέδωσαν τα σακούλια τους το μεσημέρι της Κυριακής και στις 4.00, στο πατάρι της πλατείας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

Από το «Πλήρωμα 94» βρέθηκαν στο Μεσολόγγι 24 μέλη και στο παιχνίδι συμμετείχαν 9 πολυπληθείς καρναβαλικές ομάδες, Η πόλη έζησε για ένα 24ωρο σε ρυθμούς… Πατρινού Καρναβαλιού, καθώς τόσο το παιχνίδι, όσο και η μουσική επιμέλεια όλης της δράσης είχαν έντονη τη σφραγίδα του «Πληρώματος 94» και κατ’ επέκταση της Πάτρας.

Σχετικό Δελτίο Τύπου: «Παιχνίδι Θησαυρού στο Μεσολόγγι από το Πλήρωμα 94»