ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΤΑΞΙΔΑ

Το «Πλήρωμα 94» έχει ήδη διοργανώσει τέσσερα «Καρναβαλοτάξιδα» σε Τρίκαλα, Ζάκυνθο, στην Ι.Π. Μεσολογγίου και στην πρωτεύσουσα Αθήνα.
Το πρώτο έγινε το Καρναβάλι του 2008, το διήμερο 5-6 Μαρτίου, οπότε και το πατρινό πλήρωμα ταξίδεψε στη Θεσσαλία, προκειμένου να ανοίξει με μία θορυβώδη παρέλαση τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων.
Το ταξίδι στη Ζάκυνθο ήταν καλοκαιρινό (30-31 Αυγούστου 2008) και είχε προορισμό τον Λαγανά, όπου οι Πατρινοί ενσωματώθηκαν στο κλίμα της περιοχής και παρουσίασαν το θέαμα τους στους δρόμους του παραλιακού δήμου.
Το 3ο Καρναβαλοτάξιδο είχε προορισμό το Μεσολόγγι (14-15 Φεβρουαρίου 2009), όπου η πατρινή καρναβαλική συντροφιά ταξίδεψε, προσκεκλημένη των διοργανωτών του Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού, για να διοργανώσει ένα 24ωρο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για τις καρναβαλικές ομάδες της πόλης.

Το 4ο Καρναβαλοτάξιδο έλαβε χώρα στις 30-31 Ιανουαρίου 2010 όπου σε συνεργασία με τον δήμο της Πάτρας προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε λίγο άρωμα καρναβαλιού στην πρωτεύουσα.